Zit je met een vraag? Vragenhelpdesk is hét platvorm voor het stellen van vragen! Deel je kennis door antwoord te geven als expert of kenner.

Waarom komt mijn email niet aan in outlook express?

Sommige email adressen komen sinds een paar dagen niet meer aan. Ik had op internet wat gekocht, en om dit te kunnen downloaden had ik een link nodig die ze per email verzonden hadden. Ik maak gebruik van outlook express, en heb dit probleem nog nooit gehad. Samen met de software leverancier heb ik wel een oplossing gevonden, door op hun forum de persoonlijk berichten functie te gebruiken. Kan de reden van het niet aankomen ook aan de instellingen liggen van het spamfilter mijn internet provider, en dat ze deze aangepast hebben?

Antwoorden

 1. Ief Loos antwoord:

  Het niet aankomen van mails zou inderdaad aan de spamfilter van je internet provider kunnen liggen. Hiervoor kkun je ze normaal steeds contacteren. Het zou ook mogelijk zijn dat de mail door je eigen spamfilter geblokkeerd wordt.
  Verder zou je ook eens bij ongewenste berichten kunnen kijken of je daar de mail niet terug vind.

 2. Zoeker antwoord:

  De emails kwamen ook niet aan in de map ongewenst of spam. Zelfs niet toen ik een hotmail adres doorgegeven had. Kan het ook zo zijn dat bijvoorbeeld een domeinnaam met welk email adres dan ook als spam word gezien, of op een soort zwarte lijst staat bij email spamfilters?

 3. Ief Loos antwoord:

  Dat kan inderdaad het geval zijn, hiervoor kun je best eens contact voor opnemen met je provider. Als een bepaald domein aanzien wordt als “slecht” dan zullen al de mails afkomstig van dat domein spamfilters geblokkeerd worden (als het domein in de blacklist staat).

Vraag beantwoorden

*