Zit je met een vraag? Vragenhelpdesk is hét platvorm voor het stellen van vragen! Deel je kennis door antwoord te geven als expert of kenner.

Waarom gaat de batterij van mij telefoon zo kort mee?

Ik gebruik GSM telefoon van één jaar oud. Op zich werkt de GSM zonder problemen maar de batterij doet wat lastig. Telkens als ik bel dan valt binnen de 5 minuten de GSM uit met een zo gezegd lege batterij. Dit is zelfs zo extreem dat als ik eerst de GSM volledig oplaad, ik nog niet meer dan 5 minuten kan bellen. In standby werkt de batterij wel nog goed en gaat deze een paar dagen vlot mee. Heeft er iemand een idee waar dit aan kan liggen en of dit opgelost kan zijn door aankoop van een nieuwe batterij? Of moet ik een nieuwe telefoon kopen (ik heb geen garantie meer)?

Antwoorden

  1. Arjan antwoord:

    Laatst had ik het zelfde probleem met mijn eigen mobiel, ik had deze mobiel pas een half jaar en vond dit ook beetje raar dus ben terug naar de winkel gegaan. Hier verwezen ze mij door naar een “business centrum”, dit is een bedrijf wat van allerlei reparaties uitvoert. Deze hebben mijn batterij doorgemeten en vertelden dat het soms kan gebeuren dat er op het stroomcircuit een bepaalde overspanning zit, als je je mobiel dan aan de lader hebt gaan er stukjes in je batterij kapot. Dit was ook het geval met mijn mobiel.
    Ze hebben een rapportje voor mij opgemaakt en verwezen mij terug naar de winkel. Hier heb ik netjes een nieuwe batterij gekregen, dus eind goed al goed. Het zou dus kunnen wezen dat u mobiel hetzelfde probleem heeft, dus misschien eens terug naar de winkel.

  2. Cynthia antwoord:

    Ik zou de helderheid wat lager zetten, en je 3G uitzetten wanneer je het niet gebruikt. Ook alle apps afsluiten kan wel eens helpen. Anders even langs de telefoonwinkel.

Vraag beantwoorden

*