Zit je met een vraag? Vragenhelpdesk is hét platvorm voor het stellen van vragen! Deel je kennis door antwoord te geven als expert of kenner.

Wanneer komt Justin Bieber weer in Nederland voor een concert?

Ik ben een grote fan van Justin Bieber. Hij kwam vorig jaar op 10 april 2013 naar Nederland. Helaas was ik toen ziek. Mijn vraag is wanneer komt hij weer voor een concert in 2014? lees verder...

Wat is het ideale romantische weekend?

Mijn vrouw en ik zijn binnen enkele maanden 5 jaar getrouwd en ik zou haar een zeer origineel weekend cadeau willen doen. Sinds ik niet echt romantisch aangelegd ben, zou ik al de vrouwen hier willen lees verder...

Wie heeft er tips voor het huren van een camper?

Wij willen op vakantie gaan met de camper naar Frankrijk. Nou is mijn vraag of iemand al ervaring heeft met het huren van een camper en ons misschien wat tips kunnen geven. lees verder...

Wat is een goed betaalbaar vakantieland?

Deze zomer ben ik van plan om met een paar vriendinnen op vakantie te gaan. Het probleem is alleen dat wij niet zo goed weten waar we heen willen. Omdat wij allemaal nog naar school gaan en dus alleen lees verder...

Waar vind ik een goedkope reisorganisatie voor een last minute vakantie?

Ik zou heel graag een last minute vakantie boeken omdat mij een onverwachte financiële meevaller ten deel is gevallen. Dit zou echter mijn eerste last minute vakantiereis worden en ik heb er daarom lees verder...

Hoe vindt je een vakantiewoning met internet mogelijkheden?

Mijn man is zelfstandig ondernemer. Hij heeft een internetbedrijf. Ik heb hem al zover dat hij tijd neemt om met zijn gezin op vakantie te gaan. Maar het wordt zoeken naar een accommodatie met de lees verder...

Moet je inenten halen voor Egypte Sharm-el-Sheikh?

Binnen een week gaan we naar Sharm-el-Sheikh. Is het noodzakelijk dat we ons laten inenten voor 1 week vakantie in Egypte? lees verder...

Hoeveel fooi is gebruikelijk in vakantielanden?

Het was een topdrukte op Schiphol toen de meivakantie begon. Omdat we ook in het hoogseizoen vliegen naar allerlei vakantielanden, vroeg ik me het volgende af. Wij Nederlanders zijn gewend fooi te lees verder...