Zit je met een vraag? Vragenhelpdesk is hét platvorm voor het stellen van vragen! Deel je kennis door antwoord te geven als expert of kenner.

Hoe krijg ik de aanslag van mijn ramen?

Vorig jaar zijn wij verhuisd. We zijn heel erg tevreden over de woning, maar er is één ding waar ik me vreselijk aan stoor. Op onze ramen (op het ene raam erger dan op het andere raam) zit een soort van kalkaanslag die ik er met geen mogelijkheid vanaf krijg. Ik heb al van alles geprobeerd: spiritus, antikal, HG glazenwasspul etc. maar ik krijg het er niet vanaf. Heeft iemand enig idee hoe ik die aanslag van mijn ramen kan krijgen?

Antwoorden

  1. Ief Loos antwoord:

    Beste,

    Naar het schijnt helpt HK250* hier zeer goed tegen. Het produkt werkt zeer goed tegen cementsluier, impregneermiddel en andere niet te verwijderen aanslag. Met 100ml van dit produkt kun je ongeveer 10 vierkante meter verweerde ramen kuisen. Er zijn ook sites waar je van dit produkt een tester kunt bestellen. Op die manier doe je zeker geen overbodige kosten.

    Indien dit niet helpt zul je eventueel een foto of een duidelijke omschrijven van het soort aanslag moeten geven, maar ik denk wel dat dat produkt de job zal klaren voor jou.

  2. Marco antwoord:

    Zoals Ief ook aangeeft is HK250 het middel om verweerde ramen te renoveren. Op diverse sites zijn er reacties te vinden op dit product, en de meeste zijn er positief over. Ook zou je voor een goed advies een je lokale glasman langs kunnen laten komen. Vaak hebben die ook wel een oplossing voor de renovatie van ramen, zonder een baksteen te gebruiken.

Vraag beantwoorden

*