Zit je met een vraag? Vragenhelpdesk is hét platvorm voor het stellen van vragen! Deel je kennis door antwoord te geven als expert of kenner.

Weet iemand een bank met hoge spaarrente?

Ik ben op zoek naar een bank die een hoge spaarrente geeft. Deze spaarrekeningen wil ik openen voor mijn kinderen, maar dan wel zonder verplichtingen. Als het nodig mocht zijn dan wil ik ze nog wel aan kunnen spreken zonder gevolgen. Misschien weet iemand een bank waar dit mogelijk is?

Antwoorden

 1. Marco antwoord:

  Dit zijn de huidige rente tarieven zonder voorwaarden:

  SNS Internet Sparen 2,05 %
  Argenta Internetspaarrekening 2,05 %
  Moneyou Spaarrekening 2,00 %
  Centraal Beheer RentePlúsRekening 2,00 %
  WestalandUtrecht SpaarOnline Rekening 2,00%

 2. Gast antwoord:

  Heb je wel eens gedacht aan een particulier? Ik ben namelijk een particuliere investeerder bij mij kun je een veel hogere rente krijgen dan bij de bank en zonder risico, want het risico neem ik persoonlijk op me. Als je kind te veel geld krijgt samen met jullie dan moet je vermogensbelasting gaan betalen, als je bij mij spaart hoef je dat niet. Het enige wat ik vraag is om het geld voor minimaal 1 jaar toe te vertrouwen, alleen dan kan ik je een mooie rente bieden. Wil je het geld korter dan een jaar bij ons sparen dan is dat wel bespreekbaar je zult altijd een hogere rente van mij krijgen dan bij de bank, maar hoe hoog hangt af van hoelang je het spaargeld bij ons wilt sparen.

Vraag beantwoorden

*