Zit je met een vraag? Vragenhelpdesk is hét platvorm voor het stellen van vragen! Deel je kennis door antwoord te geven als expert of kenner.

Wat is een goed betaalbaar vakantieland?

Deze zomer ben ik van plan om met een paar vriendinnen op vakantie te gaan. Het probleem is alleen dat wij niet zo goed weten waar we heen willen. Omdat wij allemaal nog naar school gaan en dus alleen een bijbaantje hebben, kunnen we niet teveel aan de vakantie besteden. Het liefst willen we naar een warm land, waar je altijd verzekerd bent van een zonnige dag en waar je lekker aan het strand kan luieren. Hebben jullie misschien suggesties voor een leuk en goed betaalbaar vakantieland? En wat is beter: een hotel, een appartement of all inclusive?

Antwoorden

  1. admin antwoord:

    In Zuid-Europa (Griekenland, Spanje, Italië, Turkije etc.) ben je over het algemeen wel verzekerd van zon en warmte. Of je een hotel, appartement of all inclusive wilt, is afhankelijk van wat je eigen wensen en voorkeuren zijn. Als je in een hotel zit, heb je te maken met vaste ontbijt-, lunch- en dinertijden. Zit je in een appartement dan kun je gaan en staan wanneer jullie dat willen. Het voordeel van een all inclusive formule is dat het eten en drinken inbegrepen zit bij de prijs. Zit je in een appartement dan komen de kosten van eten en drinken er nog bij. Op de site: http://reisorganisaties.startpagina.nl/ heb je alle reisorganisaties op een rijtje staan. Ga eens bij één van de reisorganisaties kijken of je iets kunt vinden wat je aantrekkelijk lijkt. Ga vervolgens op de site: http://www.zoover.nl kijken of je een beoordeling kunt vinden van het hotel e/o appartement. Je kunt dan ook zien welke reisorganisaties dat hotel e/o appartement ook aanbieden en dan kun je de prijzen van de organisaties met elkaar vergelijken. Het komt nogal eens voor dat er behoorlijk wat prijsverschillen zitten tussen de verschillende reisorganisaties.

    Nou ik wens jullie succes met jullie keuze.

Vraag beantwoorden

*