Zit je met een vraag? Vragenhelpdesk is hét platvorm voor het stellen van vragen! Deel je kennis door antwoord te geven als expert of kenner.

Wat is het ideale romantische weekend?

Mijn vrouw en ik zijn binnen enkele maanden 5 jaar getrouwd en ik zou haar een zeer origineel weekend cadeau willen doen. Sinds ik niet echt romantisch aangelegd ben, zou ik al de vrouwen hier willen vragen om even met me te brainstormen over het ideale romantische weekend. Ik zou zeer graag hebben dat mijn vrouw verstomd zal staan en dat ze een onvergetelijk weekend kan beleven.
We zitten echter wel wat krap bij kas dus echt dure weekends kunnen we niet betalen. Mijn vrouw is echter ook niet iemand die een hele dag aan een zwembad kan liggen. We zijn beiden wel wat avontuurlijk ingesteld en houden van uitdagingen.

Please help mij uit de nood!

Antwoorden

  1. Annette antwoord:

    Hallo Peter,

    Allereerst mijn complimenten dat je op deze vragenhelpdesk site je vraag steld en vrouwelijk advies vraagt. Geen man die met een standaard etentje en bosje bloemen aan komt. Mooi zo. Maak er een weekend van waarin je laat zien er echt je best voor te hebben gedaan. En dat hoeft juist helemaal niet duur te zijn. Neem ze bijv. mee op een veerpont. Regel er vooraf een fles champagne en glazen en vraag of iemand van het personeel die jullie brengt.
    Neem ze mee uiteten in een restaurant en vraag of je er een klein taartje mag brengen met 5 kaarsjes voor bij de koffie als afsluiting. Slaap in een herberg desnoods maar regel dan met een vriend of familie lid dat er ergens op een strandje een picknick mand wordt bezorg. Met jus d’orange en warme broodjes. Zorg dat er bij thuiskomst een mega grote bos rode rozen staat (bij een kweker gehaald is goedkoper, vraag dit desnoods je schoonmoeder voor je te regelen scoor je ook bij haar weer punten) Vergeet haar vooral die dag niet te beladen met complimentjes. Zorg ook voor waxine lichtjes in hart voor in je tuin als je thuis komt. Met wat hulp en niet duur zal ze dit zeker waarderen.
    Gr van een romantische vrouw die smelt als haar man deze moeite voor haar zou nemen.

Vraag beantwoorden

*